Inițializează o căutare

SAMGPL

Şoferul care a încercat să-l mituiască pe şeful Postului de Poliţie Dridu, trimis în judecată


La începutul lunii martie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au constatat infracţiunea flagrantă de dare de mită. Fapta a fost săvârşită de către o persoană depistată în trafic de un agent de poliţie, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Ialomiţa primiseră informaţia în aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, de la agentul de poliţie Cristinel Dobre, şeful Postului de Poliţie Dridu. Acesta a sesizat faptul că Simion Niculae tot încearcă să-i ofere suma de 200 lei pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şeful Postului de Poliţie Dridu constatase că Simion Niculae consumase alcool cu ocazia opririi în trafic.

Imediat a fost sesizată unitatea de parchet competentă şi a fost constituită echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat săvârşirea infracţiunii flagrante. Cu această ocazie a fost ridicată suma de bani şi alte probe utile cercetărilor. Faţă de persoana în cauză, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Pe data de 30 aprilie a.c., procurorul a finalizat rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Simion Niculae, sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare