Inițializează o căutare

SAMGPL

Liberalul Gigi Manea, numit în funcţia de director general al ANIF Ialomiţa

După acum am anunţat în exclusivitate încă de acum 3 luni de zile, în fruntea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Ialomiţa a fost numit prim-vicepreşedintele PNL Ialomiţa, consilierul judeţean Gigi Manea (foto). Vineri, 15 mai a.c., Gigi Manea, soţul prefectului Toniţa Manea, a primit transferul în cadrul ANIF Ialomiţa. În cursul zilei de luni, 18 mai a.c., Gigi Manea aştepta ordinul ministrului Agriculturii, pentru numirea în funcţia de director al sucursalei judeţene de îmbunătăţiri funciare.


La începutul anului, din cauza schimbării culorii Palatului Victoria, social-democratul Ionuţ Popescu a demisionat din funcţia de director general al ANIF Ialomiţa. Popescu a făcut acest gest, deşi ocupa funcţia în urma unui concurs organizat la sfârşitul lunii august 2017. La acel concurs se înscrisese doar Ionuţ Popescu, la data respectivă director interimar al instituţiei. Acesta a reuşit să promoveze concursul cu un punctaj rezonabil. La proba scrisă, Ionuţ Popescu a obţinut un punctaj de 90.66, iar la proba interviului - un punctaj de 84.66, nota finală fiind de 87.66.

Ionuţ Popescu s-a aflat prima oară la şefia ANIF Ialomiţa în 2009, timp de 7 luni, până în 2010, după care a plecat de pe funcţia de director, însă a continuat să lucreze în cadrul instituţiei. În 2011, după ce coaliţia PSD-PDL s-a destrămat, Ionuţ Popescu a fost concediat, însă a revenit ca director în 2012. În 2014, ANIF Ialomiţa a primit în administrare, prin comasare, şi filiala din Călăraşi.

Popescu lucrează în ANIF Ialomiţa şi în prezent, ocupând funcţia de şef al Serviciului Investiţii.

Doi consilieri judeţeni PNL, în fruntea ANIF

Unul dintre consilierii judeţeni PNL care a obţinut recent o funcţie în administraţia centrală, este dojeanul Sorin Fuerea. Consilier judeţean PNL, Fuerea a fost numit în funcţia de director general adjunct în cadrul Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, structura centrală. Despre numirea acestuia într-o funcţie în administraţia centrală, chiar la ANIF, anunţasem în exclusivitate încă din luna decembrie anul trecut. Al doilea caz de numire a unui consilier judeţean PNL în fruntea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Ialomiţa este chiar Gigi Manea. Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Ialomiţa, şi soţ al doamnei prefect, Gigi Manea optase iniţial pentru altă funcţie publică. Dar, deputatul Tinel Gheorghe, preşedintele PNL Ialomiţa, l-a inclus oarecum forţat în aria de selecţie a noului director general al ANIF Ialomiţa.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare