Inițializează o căutare

SAMGPL

Ex-prefectul Gigi Petre, solidar cu medicii din România


Teledonul organizat duminică de trustul „Intact” i-a prilejuit actualului candidat al „Pro România” la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa o donaţie făcută în numele Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România. Marea parte a cotizaţiilor plătite de foştii prefecţi, membri ai aşa-numitei „promoţii 2019” vor contribui la sprijinirea celor aflaţi în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

19.000 de lei este valoarea donaţiei pe care Gigi Petre şi „colegii săi de generaţie” au făcut-o în numele Asociaţiei. Conform fostului prefect al judeţului Ialomiţa, acţiunea s-a bucurat de susţinerea unanimă a foştilor şefi ai administraţiilor judeţene: „A fost iniţiativa mea, în calitate de preşedinte. M-am bucurat să constat că nu a fost nevoie decât să o lansez pe grupurile noastre de WhatsApp, pe care ţinem încă legătura, pentru a primi susţinerea unanimă. Singurul regret e că nici unul dintre actualii prefecţi şi subprefecţi nu s-au înscris în Asociaţie. Cotizaţia lunară este de 50 de lei, nu cred că e un efort foarte mare...”, ne-a declarat Gigi Petre.

În opinia sa, cei 19.000 de lei vor fi, în mod cert, mult mai utili medicilor din România decât le-ar fi putut fi foştilor prefecţi în acest moment.

Gigi Petre a mai afirmat şi că, la un moment dat, s-a pus problema ca foştii prefecţi să facă ei achiziţia materialelor. Numai că, în cele din urmă, dată fiind penuria din sistemul de sănătate, s-a ajuns la concluzia că este mult mai eficient ca banii respectivi să fie direcţionaţi de către organizatorii Teledonului, acolo unde necesităţile de moment impun.

Gigi Petre a mai menţionat şi că cei 19.000 de lei pe care i-a donat Asociaţia Prefecţilor şi Subprefecţilor din România au fost completaţi de o donaţie de 1000 de lei, pe care a făcut-o în nume personal.

„Să dea Dumnezeu să trecem cu bine peste această perioadă dificilă. Gestul nostru este un semn de solidaritate cu toţi conaţionalii a căror existenţă este pusă la grea încercare în această primăvară”, a mai spus Gigi Petre.

În urma Teledonului „Români împreună”, organizat duminică de trustul „Intact”, s-a reuşit strângerea a mai bine de 2.500.000 de euro, sumă ce nu include banii colectaţi de la telespectatorii „Antenelor” prin intermediul SMS-urilor.

Robert Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare