Inițializează o căutare

SAMGPL

Zeci de plase monofilament în valoare de aproximativ 3000 euro, ridicate de poliţişti


Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa au confiscat 9.200 de metri de plase monfilament, în valoare de aproximativ 3000 euro, deţinute şi transportate ilegal.

La data de 17 martie a.c., poliţiştii au depistat în trafic, pe raza municipiului Feteşti, un bărbat de 49 de ani din judeţul Constanţa, în timp ce transporta, cu un autoturism, mai multe plase din naylon.

În urma controlului autoturismului, în interiorul acestuia au fost găsite 46 de plase monofilament, cu înălţimea de un metru şi lungime totală de 9.200 metri.

Valoarea aproximativă a uneltelor de pescuit, ambalate individual în folie de plastic şi etichetate, este de aproximativ 3000 euro, acestea fiind ridicate de poliţişti în vederea continuării verificărilor.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”, faptă prevăzută şi pedepsită de legislaţia privind pescuitul şi acvacultura.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare