Inițializează o căutare

SAMGPL

Viteză de melc pentru Parchetul Judeţean. Țeapa dată de soțul unei prezentatoare TV zace într-un sertar


Jumătate de milion de euro reprezintă contravaloarea unor lucrări pe care Omega Invest, firma omului de afaceri ialomiţean Ştefan Foamete, le-a prestat pentru Ipg Impact Construct SRL, firmă pe care Sabin Ivanof o deţine împreună cu soţia sa, prezentatoarea TV Simona Pătruleasa.

Foamete le-a făcut foştilor săi „parteneri” de afaceri plângere penală pentru înşelăciune în urmă cu doi ani, plângere care constituie obiectul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului Judeţean Ialomiţa.

„După mai multe încercări de a-mi recupera banii, am fost nevoit să fac plângere penală. Numai că Ivanof a reuşit ca în câteva luni să provoace firmei pe care o administra pierderi de aproape un miliard de lei vechi şi a băgat firma în faliment. Surpriza noastră a fost foarte mare când s-a constatat că firma soţilor Ivanof nu are patrimoniu. De când am depus, în numele Omega Invest, plângerea penală, dosarul s-a plimbat de la DNA la DIICOT fără să se ia o hotărâre…”, ne-a relatat Ştefan Foamete.

Următorul pas a fost ca, în primăvară, Omega Invest să deschidă o nouă acţiune în instanţă având ca obiect contestaţia la durata procesului, avocatul societăţii invocând prevederile art.488, indice 2 din Noul Cod de Procedură Penală.

În data de 14 iunie a.c., magistraţii Tribunalului Ialomiţa au stabilit ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa să finalizeze dosarul penal constituit în 2017 prin care Ştefan Foamete a cerut ca soţii Ivanof să răspundă penal pentru ţeapa dată. Totodată, judecătorul a dat ca termen de finalizare a cercetărilor data de 16 decembrie a.c.. Până în prezent, reprezentanţii firmei Omega nu au fost chemaţi la parchet pentru a li se cere precizări sau pentru a li se comunica finalizarea cercetărilor în vreun fel. Ce-i drept, ar mai avea termen până luni, dar e greu de crezut că vor finaliza în 6 luni ce nu au făcut în 2 ani.

Sorin Duţu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare