Inițializează o căutare

SAMGPL

Luminița Barcari, nominalizată de PNL pentru un post de secretar de stat


Operaţiunea „Pleacă ai lor, vin ai noştri....” a început şi în Ialomiţa. Pesediştii Alexandru Potor, Daniel Crunţeanu şi Octavian Alexandrescu şi-au pierdut posturile de secretari de stat la câteva zile distanţă de momentul instalării lui Ludovic Orban la Palatul Victoria. Demiterea celor trei a fost urmată de deschiderea listelor cu nominalizări ale echipei PNL Ialomiţa pentru funcţiile de secretari de stat şi pentru cele din „eşaloanele inferioare”.

La această oră, singura certitudine este nominalizarea Luminiţei Barcari pentru postul din cadrul Ministerului Educaţiei, unde actualul inspector-şcolar general ar urma să aibă ca sarcină urmărirea modului în care se desfăşoară procesul educaţional în învăţământul pre-universitar...

Barcari s-a declarat onorată de nominalizarea din partea PNL Ialomiţa pentru funcţia de secretar de stat, dar că deocamdată „stă bine” în postul în care tocmai a revenit. Pe de altă parte, şefa ISJ Ialomiţa ne-a declarat că, în eventualitatea în care va fi desemnată secretar de stat, „probabil” că va accepta provocarea: „Sunt convinsă că la nivel central sunt foarte multe discuţii în legătură cu subiectul. Ar fi, într-adevăr, o onoare pentru mine, dar sunt realistă şi accept situaţia aşa cum este în prezent”, s-a dovedit extrem de rezervată în declaraţii Luminiţa Barcari.

Consilierul judeţean Sorin Fuerea, spre ANIF

Pe lista cu propuneri pentru eşaloanele inferioare s-ar fi aflat mai multe nume, printre care şi cel al lui Sorin Fuerea, propus, din informaţiile de care dispunem, neconfirmate însă de cel vizat, pentru un post de director în cadrul ANIF.

Informaţia iniţială a fost infirmată şi de Gheorghe Tinel, preşedintele PNL Ialomiţa. Deputatul s-a rezumat la a preciza că lista cu propuneri pentru viitoarele structuri guvernamentale este mai amplă, dar că, din motive care ţin inclusiv de algoritmul politic, este prematur să dea nume: „Veţi fi primii care veţi afla numele nominalizaţilor, în momentul în care propunerile noastre se vor şi concretiza. Deocamdată, sunt doar speculaţii şi cred că nu este bine să le dăm curs, inclusiv din punctul de vedere al celor pe care i-a propus PNL Ialomiţa pentru eşaloanele 2, 3, 4 şi aşa mai departe...”, ne-a declarat liderul liberalilor ialomiţeni.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare