Inițializează o căutare

SAMGPL

Marian Neacșu, liderul PRO România: „Nu revin în PSD”


Liderul judeţean al partidului creat de Victor Ponta a ţinut, în prag de Sărbători, să-şi liniştească şi noii colegi şi să le dea şi vestea bună adversarilor săi politici rămaşi în PSD. Marian Neacşu şi-a început declaraţia publică făcută la Slobozia cu informaţia conform căreia a declinat oferta de a reveni în partidul care l-a consacrat: „Am vrut să fie foarte clar şi să aflaţi direct de la mine că am declinat întru totul oferta „generoasă” făcută de fostul partid pe care l-am condus”.

Neacşu a ţinut să precizeze că nu are nici un motiv să se dezică de proiectul politic demarat alături de fostul prim-ministru Victor Ponta, proiect pe care este decis să-l ducă la bun sfârşit: „Bun sfârşit înseamnă pentru un politician care are răbdare, ca proiectul iniţiat să devină unul de marcă în Ialomiţa, să câştige alegeri, să aibă primari, parlamentari, să aibă o formulă care să întoarcă fapte bune ialomiţenilor, adică să fie la guvernare, la un moment dat, în plan local şi de ce nu, şi în plan naţional”.

Pe de altă parte, fostul secretar general al PSD a precizat fără echivoc că, deşi nu mai poate fi vorba despre o revenire în partidul care l-a consacrat, îşi doreşte, dacă social-democraţii se reformează, o colaborare cât mai bună în plan politic între toate partidele de pe partea stângă a scenei politice româneşti: „Nu mă întorc în PSD, dar nu pot să vă spun că nu-mi doresc ca, la un moment dat, când PSD-ul va deveni altceva decât a fost şi încă mai este, să avem o colaborare politică. Pentru că numai o stângă unită poate emite pretenţii pentru mandatul de preşedinte în 2024” şi-a nuanţat liderul „Pro România” poziţia faţă de fostul său partid. Şi implicit faţă de actualii săi lideri naţionali şi judeţeni...

Marian Neacşu a fost prezent la întâlnirea cu reprezentanţii presei ialomiţene pentru a prezenta oficial noile „achiziţii” ale partidului. Celor care au ales deja să sprijine „Pro România” li s-au alăturat, oficial, foştii prefecţi ai judeţului, Marian Bălan şi Gigi Petre – proaspătul pensionar care a semnat adeziunea şi carnetul de membru miercuri dimineaţă, dar şi Daniel Popa, primarul comunei Bărcăneşti.

În această formulă extinsă a fost susţinută prima dintre foarte multele viitoare întâlniri cu reprezentanţii presei locale. Marian Bălan, în calitatea sa de şef de campanie al partidului, a ţinut să precizeze că vede presa locală ca pe unul dintre principalii vectori de comunicare cu electoratul actual. Şi, mai mult ca sigur, şi viitor.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare