Inițializează o căutare

SAMGPL

Un angajat APIA de la Feteşti este mai mult fermier decât funcţionar public


// AUTOR: Nicușor Dinu

În ultima perioadă, tot mai mulţi fermieri din zona Feteşti s-au arătat nemulţumiţi de unul dintre angajaţii APIA Feteşti. Aceştia au sesizat că Iulian Gogu, funcţionarul cu pricina, controlează direct sau indirect prin intermediul rudelor sale mai multe întreprinderi individuale care exploatează teren arabil. Nu ar fi asta o problemă care să-i deranjeze pe fermierii respectivi! Ci, faptul că atunci când au nevoie de reprezentantul APIA local, acesta nu este de găsit, fiind pe câmp unde supraveghează lucrările agricole pe terenurile sale. Foarte supărat de atitudinea lui Gogu este un fermier care s-a trezit cu subvenţiile blocate din motive necunoscute. Bine, un motiv ar fi faptul că acel fermier i-a tot reproşat lipsa de la serviciu şi că exploatează voalat acele suprafeţe de teren înregistrate pe numele interpuşilor. După aceste reproşuri, fermierul s-a trezit cu mai multe controale şi consideră că Gogu se află la originea lor. Dacă acest fermier a intrat în conflict cu Gogu, alt fermier a ţinut să ne demonstreze cum îşi face Gogu datoria ca funcţionar APIA. Cel de-al doilea fermier ne-a arătat în zona cartierelor Buliga şi Feteşti-Sat unde un prieten de-al lui Gogu a început recoltatul porumbului de două – trei săptămâni, deşi trebuia s-o facă după data de 15 septembrie a.c.. Motivul pentru care amicul lui Gogu trebuia să aştepte data de 15 septembrie este că acea suprafaţă figura la pachetul 7 de subvenţii. Acest presupune o sumă de 130 de euro în plus deoarece recoltatul trebuie făcut după data de 15 septembrie când răţişoara cu gât roşu se retrage de pe terenurile agricole. Acum, reversul enunţului anterior, de ce nu a aşteptat acel fermier data de 15 septembrie? Răspunsul este simplu de dedus. Pentru că e prietenul lui Gogu! Iar Gogu şi-a arătat prietenia cu acel fermier băgând capul între coceni, făcându-se că nu vede şi că nu aude despre astfel de practici în rândul amicilor săi.

Pentru că anterior am menţionat că mai mulţi fermieri sunt revoltaţi de atitudinea lui Gogu, să nu credeţi că funcţionarul APIA nu ştie să riposteze şi în plan...comercial. Dar, despre războiul comercial subteran pe care îl duce Gogu cu concurenţa, în numărul următor.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare