Inițializează o căutare

SAMGPL

Bârsan Mihaela, numită prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia


// AUTOR: Sorin Duțu

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii condusă de Nicolae Solomon a decis, în şedinţa din 6 august 2019, delegarea mai multor procurori în funcţii de conducere. Printre cele 4 delegări s-a aflat şi delegarea doamnei Bârsan Mihaela Mirela în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia. În prezent, Bârsan este procuror în cadrul aceluiaşi parchet, iar prim-procuror va deveni începând cu data de 01.09.2019. Numirea are loc până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. Precizăm că titulara postului de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, Andreea Culcearu, ocupă de doi ani de zile o funcţie în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Structura Centrală. În fruntea Parchetului Slobozia, din mai 2017, a fost delegată Viorica Dinu, titulara funcţiei de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Bârsan Mihaela a devenit procuror în ianuarie 2014, când a fost numită direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia. Public, nu a ieşit în evidenţă cu nimic, doar prin semnarea unei scrisori deschise iniţiată de celebra procuroare Veveriţa - Alexandra Carmen Lăncrănjan. Aceasta din urmă iniţiase o scrisoare prin care 200 de procurori au protestat faţă de neaplicarea unitară a creşterilor salariale în sistemul judiciar, care crea un conflict artificial între judecători şi procurori.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare