Inițializează o căutare

SAMGPL

Escrocul ucrainean Albert Ignatenko încearcă să „hipnotizeze” şi slobozenii

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă

„Parapsihologul” care pretinde că ar fi descoperit secretul tinereţii veşnice şi că are darul de a schimba temperatura aerului cu puterea gândului şi-a anunţat prezenţa la Slobozia pe 20 iulie. Probabil, pentru a le aduce amatorilor de senzaţii tari pe bani foarte mulţi mesajul uneia dintre cele 48 de civilizaţii extraterestre cu care pretinde că ar fi intrat în contact.

Promovat „la greu” de televiziunile aflate în goana după senzaţional ( şi audienţă), Albert „Von Kloss” Ignatenko le promite naivilor care îl (mai) cred previziuni despre viitorul omenirii. Probabil, pe cele despre trecut le-a epuizat deja…


Conform afişelor care au împânzit deja Slobozia, pseudo-parapsihologul le promite naivilor o demonstraţie pe viu despre cum poate fi aplicată lovitura Kung-Fu fără contact (!!!), deschiderea capacităţilor geniale şi, nici mai mult nici mai puţin - schimbarea destinului.

Ucraineanul a intrat în atenţia opiniei publice din România încă de acum 15 ani când s-a „autopromovat” printr-o serie de „fake-news” conform cărora arta sa într-ale paranormalului s-a aflat la originea victoriei înregistrată de Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din anul 2004. După o pauză (în care a luat, probabil, forma flăcării violet), Ignatenko a reapărut în peisajul mioritic, promovându-şi, printre altele, abilităţile de a schimba starea vremii doar cu puterea gândului. Escrocul ucrainean miza la momentul respectiv pe credulitatea românilor şi pe dorinţa lor de senzaţional afirmând că poate concentra şi risipi norii, neutraliza fumul şi smogul şi că, doar încordându-şi la maximum muşchii gândirii poate schimba temperatura mediului ambiant.

La vremea respectivă, invitat de Cătălin Măruţă în platoul emisiunii pe care o găzduieşte la Pro TV, Ignatenko a afirmat (fără, evident, a şi demonstra acest lucru) că a reuşit să oprească timpul în loc şi să vindece „by remote” boli incurabile.

Mai mult decât atât, Albert Ignatenko s-a „împăunat” la momentul respectiv şi cu faptul că ar fi pus bazele unei noi ştiinţe: cosmo-umanismul.

„Am venit cu mintea deschisă şi am luat o ţeapă de 280 de lei” declara pentru cotidianul „Libertatea” unul dintre românii naivi care au crezut că vor asista la evenimentul vieţii lor în momentul în care şi-a cumpărat biletul la „reprezentaţia” escrocului-minune.

O astfel de reprezentaţie va avea loc şi la Slobozia pe 20 iulie, pe scena Casei Municipale de Cultură. Evident, cu condiţia ca şi prin Bărăgan să mai existe încă oameni care cred că tot ce zboară se mănâncă…


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare