Inițializează o căutare

SAMGPL

Un feteştean care comitea infracţiuni în Slovenia se plimba prin Europa cu paşapoarte bulgăreşti


// AUTOR: Nicușor Dinu

Recent, procurori şi poliţişti de frontieră au descins la domiciliul unui bărbat din municipiul Feteşti, pe numele său Alexandru Petcu. Acţiunea a avut loc în urma unui dosar penal deschis pe numele său de către organele judiciare din Slovenia, stat în care feteşteanul ar fi comis mai multe infracţiuni cu violenţă.

Bărbatul se află în România de mai multe luni de zile. Înainte, după fiecare infracţiune comisă, acesta trecea vama slovenă, folosindu-se de fiecare dată de alt paşaport fals, pretinzând mereu că este cetăţean bulgar.

Autorităţile slovene nu l-au putut prinde niciodată în flagrant pe Alexandru Petcu. I-au dat de urmă recent, însă, după vizualizarea mai multor imagini surprinse de camere de supraveghere, constatând că a părăsit Slovenia şi a ajuns pe teritoriul României.

Cu toate acestea, anchetatorii români l-au reţinut pentru 24 de ore, după care l-au pus în libertate. Sursele noastre susţin, totuşi, că decizia vine în urma unor proceduri greoaie care nu au fost încă finalizate.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare