Inițializează o căutare

SAMGPL

Marian Pavel, preşedintele PSD Ialomiţa: Victor Moraru a greşit când a asociat PSD cu o parte a presei şi cu statul mafiot


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă

Declaraţia liderului social-democraţilor ialomiţeni a fost făcută cu mai puţin de două ore înaintea şedinţei Biroului Permanent al organizaţiei judeţene a partidului. „Va avea şansa să-şi explice declaraţiile publice în faţa conducerii partidului. Ne-am întâlnit astăzi la depunerea de coroane de flori de la Monumentul Eroilor, dar nu am discutat pe această temă. Fair-play din partea dânsului ar fi fost să discute cu mine înainte de a ieşi public pe această temă”.

În ceea ce priveşte o eventuală sancţiune împotriva lui Victor Moraru, Pavel a evitat elegant răspunsul, mutând responsabilitatea în sarcina Comitetului Executiv. Liderul social-democrat s-a rezumat, pentru moment, doar la a reafirma ideea că a dat mereu mesaje publice de unitate a partidului. Un apel la unitate repetat cu obstinaţie din momentul în care a câştigat alegerile pentru preşedinţia PSD Ialomiţa după mazilirea lui Marian Neacşu: „Am spus mereu că Victor Moraru este preşedintele Consiliului Judeţean şi că are toată susţinerea mea şi a CEX-ului.

Marian Pavel a revenit, cu ocazia discuţiilor pe tema celor mai recente declaraţii publice ale lui Victor Moraru, şi asupra teoriei conform căreia partidul nu „stă” într-un singur om: „Important e să avem fiecare dintre noi puterea de a înţelege ce e mai bine pentru noi toţi, ca partid, şi pentru cetăţeni. Dacă la un moment dat simţim că ne-am erodat, e clar că trebuie să facem un pas în spate. În ceea ce priveşte succesorul lui Pavel la conducerea PSD Ialomiţa, vă spun că va fi cineva mai tânăr”, a declarat Pavel cu trimitere directă la o eventuală „schimbare de gardă” la nivelul conducerii judeţene a partidului.

Şedinţa în care Victor Moraru a trebuit să dea explicaţii conducerii PSD Ialomiţa în legătură cu declaraţiile publice de săptămâna trecută s-a încheiat după închiderea ediţiei. Fără, însă, după cum afirmă surse din interiorul partidului, a se fi luat o decizie de sancţionare a „rebelului” Victor Moraru.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare