Inițializează o căutare

SAMGPL

După Bucureşti, şi Slobozia va avea parte de „turcisme“


// AUTOR: Elena Georgescu

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a primit o singură ofertă la licitaţia pentru achiziţia a 68 de autobuze electrice de 10 metri lungime, care vor circula în Slobozia şi în alte 4 oraşe. Oferta provine de la asocierea turco – germană Bozankaya Otomotiv – Sileo GmbH.

Asocierea turco – germană Bozankaya Otomotiv – Sileo GmbH a depus singura ofertă la licitaţia MDRAP pentru cele 68 de autobuze electrice, până la termenul limită din 22 aprilie, conform informaţiilor de pe platforma de achiziţii publice SICAP.

MDRAP a lansat pe 28 ianuarie licitaţia pentru cele 68 de autobuze electrice, cu o valoare estimată a contractului de 153,5 milioane de lei, fără TVA (32 de milioane de euro).

Contractul este co-finanţat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

Autobuzele trebuie să aibă o lungime de zece metri operabile în condiţii de şes, de tip solo (nearticulate), cu podea integral coborâtă, facilităţi pentru accesul nelimitat al persoanelor cu mobilitate redusă. Durata de funcţionare trebuie să fie de minim 15 ani, din care durata de utilizare fără reparaţie generală de minim opt ani. De asemenea, durata de utilizare a bateriilor electrice va fi de minim cinci ani.

Contractul este împărţit în cinci loturi, câte unul pentru fiecare oraş, şi mai prevede achiziţia a 68 de staţii de încărcare lentă şi 18 staţii de încărcare rapidă.

La Slobozia, care face parte din Lotul 5 – vor ajunge 7 autobuze electrice, două staţii de încărcare rapidă, şi 7 staţii de încărcare lentă.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare