Inițializează o căutare

SAMGPL

O firmă din Slobozia a fost ţepuită de soţul unei prezentatoare tv cu jumătate de milion de euro


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă // FOTO: Ștefan Foamete (stânga) / Sabin Ivanof (dreapta)

Banii reprezintă contravaloarea unor lucrări pe care firma omului de afaceri ialomiţean, Omega Invest, le-a prestat pentru Ipg Impact Construct SRL, firmă pe care Sabin Ivanof o deţine împreună cu soţia sa, prezentatoarea TV Simona Pătruleasa.

Foamete le-a făcut foştilor săi „parteneri” de afaceri plângere penală pentru înşelăciune în urmă cu doi ani, plângere care a constituit obiectul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului Judeţean Ialomiţa.

„După mai multe încercări de a-mi recupera banii, am fost nevoit să fac plângere penală. Numai că Ivanof a reuşit ca în câteva luni să provoace firmei pe care o administra pierderi de aproape un miliard de lei vechi şi a băgat firma în faliment. Surpriza noastră a fost foarte mare când s-a constatat că firma soţilor Ivanof nu are patrimoniu. De când am depus, în numele Omega Invest, plângerea penală, dosarul s-a plimbat de la DNA la DIICOT fără să se ia o hotărâre…”, ne relatează Ştefan Foamete.

Următorul pas a fost ca, în primăvară, Omega Invest să deschidă o nouă acţiune în instanţă având ca obiect contestaţia la durata procesului, avocatul societăţii invocând prevederile art.488, indice 2 din Noul Cod de Procedură Penală.

În 28 mai, magistraţii Tribunalului Ialomiţa au stabilit un nou termen pentru ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa să formuleze un punct de vedere cu privire la cererea formulată de petenta S.C. Omega Invest S.R.L. şi pentru ca apărătorul ales al acesteia să asigure reprezentarea juridică.

Următorul termen în războiul din instanţă dintre Ştefan Foamete şi soţii Ivanof a fost stabilit pentru 14 iunie.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare