Inițializează o căutare

SAMGPL

PSD a retras proiectul menit să-l lase fără funcţie pe administratorul public Gheorghe Puia


// AUTOR: Andrei Banu

Consilierul local social-democrat Vasile Caragioiu a decis să ceară retragerea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre care prevedea reducerea numărului de consilieri personali ai primarului de la 4 la 2 şi, în acelaşi timp, desfiinţarea postului de administrator public, deţinut în prezent de Gheorghe Puia. Caragioiu a luat decizia chiar la începutul şedinţei ordinare a Consiliului Local Slobozia, din data de 30 mai a.c..

Cu doar o zi înainte, Adrian Mocioniu acuza public că acest demers reprezintă doar o răzbunare politică.

„Este un proiect menit să obstrucţioneze activitatea primarului, un proiect de răzbunare politică şi făcut cu neştiinţă. În sensul că dovedeşte necunoaşterea Legii 215/2001 şi a statutului aleşilor locali (...)”, a declarat Mocioniu, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci, primarul Sloboziei a anunţat că proiectul respectiv nu a primit avizul de legalitate nici din partea comisiilor de specialitate, şi nici al lui Valentin Tudoran, secretarul Municipiului Slobozia.

„Fac un apel public către conducerea PSD Ialomiţa să lase consilierii în pace să lucreze. Să lase viceprimarii să lucreze aşa cum au lucrat în ultimii doi ani şi jumătate pentru acest oraş, nu să fie învăţaţi să pună piedici şi să servească anumite interese”, a mai spus edilul municipiului reşedinţă.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare