Inițializează o căutare

SAMGPL

Gura de canalizare din curtea Detaşamentului de Jandarmi Feteşti a mai produs o victimă


// AUTOR: Nicuşor Dinu

Nu demult, scriam despre faptul că doi subofiţeri de jandarmerie din Feteşti au sustras din curtea unităţii un capac de canalizare, pe care l-au folosit apoi să astupe o gură de canalizare dintr-o parcare de pe raza municipiului în care şeful lor, Ion Paraschiv, obişnuia să-şi parcheze autoturismul.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ialomiţa a făcut verificări la momentul respectiv, dar au fost de faţadă, am spune noi. Capacul a fost adus înapoi, însă doar pe hârtie, nu şi în realitate.

Gura de canal din curtea Detaşamentului de Jandarmi Feteşti a rămas destupată. Nici jandarmii nu s-au obişnuit, se pare, cu asta.

Canalul, cu adâncimea de 3,5 m, a mai produs o victimă în rândul unităţii. Gheorghe Cicâldău, un subofiţer de la Feteşti, executa vineri seară serviciul de gardă, când a căzut, la propriu, în canal.

Acesta a fost luat de la faţa locului cu ambulanţa şi dus de urgenţă la spital. Acolo, personalul medical a constatat că Cicâldău prezintă o triplă fractură la braţul stâng, dar şi suspiciuni de fractură la coaste.

Deşi s-a dorit ca evenimentul să rămână în ograda jandarmeriei, nu s-a putut, accidentul fiind anunţat la poliţie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă şi neaplicarea măsurilor legale privind SSM.

După incident, în stilul său caracteristic, comandantul detaşamentului, Ion Paraschiv, nu s-a prezentat la muncă. Cât despre păţania jandarmului, Paraschiv consideră că nu este problema lui, pentru că nu este medic.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare