Inițializează o căutare

Expur

„Tandemul” Gradea şi Muşat merge mai departe. Cu sau fără delegare de atribuţii


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă

Cei doi viceprimari ai Sloboziei, Rudolf Gradea şi Gabi Muşat, sunt decişi să meargă mai departe în misiunea încredinţată la debutul mandatului.

Deşi se feresc, cel puţin pentru moment, să recunoască în mod direct că sunt deranjaţi de faptul că primarul Adrian Mocioniu le-a restrâns atribuţiile, începând cu 1 aprilie, cei doi recunosc că măsura a fost luată fără o motivare temeinică. Şi mai afirmă şi că, în ciuda măsurii adoptate de primarul în funcţie, îşi vor îndeplini atribuţiile care le revin conform legislaţiei în vigoare.

Rudolf Gradea afirmă că noile direcţii politice „cumva” diferite ale celor două grupări de la vârful administraţiei locale a Sloboziei au rolul lor în felul în care se derulează activitatea din Primărie: „Nu ai cum să te simţi confortabil mai ales atunci când nu ţi se aduc justificări pentru acte. Mai mut decât atât, noi trebuie să veghem la „facerea” lucrurilor în mod legal şi corect din orice punct de vedere. Chiar dacă nu întotdeauna căile de rezolvare nu sunt întotdeauna comune. Ne adunam, ne reuneam ideile şi ajungeam la un numitor comun. Or, acum nu mai poate fi vorba de aşa ceva. Şi nu din cauza noastră…”.

„E normal să te simţi un pic, să zic aşa, stânjenit, pentru că eu mi-am făcut treaba…Nu am ce să-mi reproşez din punctul de vedere al îndeplinirii atribuţiilor. E adevărat că întotdeauna e loc de mai bine, dar n-am avut parte de evenimente nedorite care să justifice o măsură de genul celei adoptate în aprilie….”, şpune şi Gabriel Muşat care a ţinut să infirme şi faptul că atitudinea viceprimarilor în raport cu primarul Mocioniu şi poziţia faţă de iniţiativele legislative ale acestuia ar fi influenţată politic: „Nu s-a întâmplat până acum să dicteze cineva unui consilier local care a depus jurământul la începutul mandatului. Ar fi trebuit ca primarul să explice clar când i s-a părut că a avut Consiliul Local o atitudine influenţată politic…”.

Luarea de poziţie vine după ce miercuri, primarul Adrian Mocioniu i-a solicitat public lui Marian Pavel, preşedintele PSD Ialomiţa să stopeze ingerinţele în ducerea la îndeplinire a actului administrativ la Slobozia.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare