Inițializează o căutare

Expur

Agenţia Naţională de Integritate: directorul medical al Spitalului Feteşti, în incompatibilitate


// AUTOR: Sorin Duțu

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat săptămâna trecută că a constatat starea de incompatibilitate în cazul a două persoane cu funcţie de conducere din sistemul medical. Una dintre aceste persoane este Zahra Salem, directorul medical al Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Feteşti. Zahra Salem a ocupat şi funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al oraşului Cernavodă din judeţul Constanţa, aceasta fiind şi situaţia care a atras starea de incompatibilitate deoarece în perioada 11 iulie 2016 – 08 iunie 2018 a exercitat simultan funcţia de director medical şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Oraşului Cernavodă.

Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare. Zahra Salem nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Musulmanul cu 4 neveste! Pardon, cu 4 slujbe!

În urmă cu 4 ani de zile, chirurgul palestinian Salem Zahra a obţinut funcţia de director medical la Spitalul Municipal Feteşti. Obişnuit fiind cu bani mulţi (a fost managerul Spitalului Cernavodă), arabul din conducerea Spitalului Feteşti încasează peste o sută de mii de lei pentru gărzile pe care le face la unităţile medicale din Constanţa, Cernavodă şi Ţăndărei. În acelaşi timp, Zahra are şi un cabinet particular în Cernavodă, care îi produce undeva peste 40.000 de lei. Palestinian Salem Zahra, chirurg ortopedie pediatrie, a aterizat la Feteşti după un scandal penal în care fusese trimis în judecată de procurori pe vremea când ocupa funcţia de manager al Spitalului Cernavodă.

După ce a ajuns director medical al Spitalului Municipal Anghel Saligny din Feteşti, fiind singurul specialist în Chirurgie Pediatrică din judeţul Ialomiţa, Zahra a fost acuzat în vara anului 2016 că a încercat să-şi aranjeze un concurs pentru ocuparea postului de medic generalist chirurgie pediatrică.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare