Inițializează o căutare

SAMGPL

Doi bărbați din Țăndărei, suspectați că fac parte din gruparea spărgătorilor de bănci din Austria, căutați de polițiști


Zilele trecute, Curtea de Apel Oradea a dispus extrădarea în Austria a unui gălățean pe nume Ștefan Nistor, căutat la nivel european pentru constituire de grup criminal organizat și furturi din bănci. În luna aprilie 2018, Gheorghe Furcilă, un alt bărbat din Galați care făcea parte din așa-zisa „echipa de șoc” a fost arestat pentru aceleași fapte, în urma unei decizii a Curții de Apel Galați.

Gruparea infracțională ar fi compusă din cinci spărgători cu vârste cuprinse între 24 şi 41 ani. Dacă nu aruncau în aer bancomate din supermarket-uri şi sedii de bănci, le smulgeau din pereţi tractate cu cabluri de oţel ataşate unor maşini puternice.

Organele judiciare au încercat să dea de urma a încă doi posibili membri ai grupării, care locuiesc în Țăndărei – Dumitru Balaci și Aurelian Gângă. Marți, 07 mai a.c., au fost organizate descinderi la domiciliile acestora, însă n-au fost de găsit.

Mai multe detalii în ediția de joi, 09 mai a.c., a ziarului Jurnalul de Ialomița.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare