Inițializează o căutare

SAMGPL

Liga a IV-a, etapa nr. 21: o rundă, trei derby-uri


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă // FOTO: Facebook - Bărăganul Ciulnița

Dacă etapa precedentă s-a soldat cu schimbarea liderului, spectacolul este asigurat şi în prima etapă de după trecerea la ora de vară. O etapă în care Bărăganul Ciulniţa şi Recolta Gheorghe Doja ar putea face (din nou) schimb de locuri în fruntea clasamentului intermediar. Cele două condiţii care ar trebui îndeplinite ar fi ca Urziceniul lui Răzvan Farmache să-şi reconfirme evoluţia din meciul cu Recolta Gheorghe Doja şi să-şi treacă în cont toate punctele puse în joc în meciul de pe stadionul „Tineretului”. O eventuală victorie a gazdelor, dublată de o victorie, previzibilă de altfel, a Recoltei Gheorghe Doja, în meciul de acasă cu Abatorul Slobozia, ar încinge şi mai mult lupta pentru şefia clasamentului. O luptă în care s-ar putea implica şi Secunda Adâncata, echipă care, din postura de ocupantă a locului 4, pleacă drept favorită în meciul din deplasare contra mult prea ezitantei Victoria Ţăndărei.

Victoria Munteni Buzău pare, cel puţin conform „calculelor hârtiei”, favorită în meciul din deplasarea de la Recolta Bărcăneşti, la fel ca şi Recolta Gheorghe Lazăr în confruntarea de la Maia.

Restul partidelor programate sâmbătă, 6 aprilie, au „parfum de 1 solist”: Viitorul Axintele – CS Amara, CSM Feteşti – Unirea Ion Roată şi Spartacus Iazu – Unirea Griviţa.

Înaintea disputării meciurilor etapei cu numărul 21, Bărăganul Ciulniţa are un singur punct avans în fruntea clasamentului faţă de a doua clasată, Recolta Gheorghe Doja. Podiumul intermediar este completat de Victoria Munteni Buzău cu 44 de puncte, unul în plus faţă de Secunda Adâncata.

Plutonul fruntaş e despărţit de echipele de la mijlocul clasamentului de Abatorul Slobozia cu 38 de puncte, AS FC Urziceni cu 33 , Viitorul Axintele şi Victoria Ţăndărei cu câte 32 de puncte.

Etapa de sâmbătă este prima din 2019 care se desfăşoară cu începere de la ora 16.30, meciurile seniorilor fiind şi de astă dată precedate de întâlnirile juniorilor, programate cu începere de la ora 14.30.

Etapa nr. XXI
Viitorul Axintele – CS Amara

Recolta Gh. Doja – Abatorul Slobozia

Voinţa Maia – Recolta Gh. Lazăr

Recolta Bărcăneşti – Victoria Munteni Buzău

FC Urziceni – Bărăganul Ciulniţa

Victoria Ţăndărei – Secunda Adâncata

CSM Feteşti – Unirea Ion Roată

Spartacus Iazu – Unirea Griviţa


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare