Inițializează o căutare

SAMGPL

Handbal feminin, Divizia A, senioare. AHCM Slobozia va juca duminică la Constanţa cu CSU Neptun


O nouă întâlnire între primele două clasate în seria A din Divizia A de handbal feminin, AHCM Slobozia şi CSU Neptun Constanţa, se va disputa în acest weekend. Duminică, 7 aprilie, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, cele două echipe se vor duela în etapa a 18-a a campionatului, pentru a cincia oară în acest sezon.

Scorul întâlnirilor directe de până acum este 2-2. CSU Neptun a câştigat două meciuri în Divizia A, 25-24 la Constanţa şi 24-23 la Slobozia, iar formaţia slobozeană s-a impus o dată în campionat, 31-22 pe teren propriu, şi o dată în 16-imile Cupei României, 31-30 după prelungiri, meci jucat tot la Slobozia. „CSU Neptun reia seria meciurilor tari din Divizia A, duminică, 7 aprilie, ora 14.00, la Sala Sporturilor din Constanţa! Fetele antrenate de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie vor întâlni liderul grupei, HCM Slobozia, într-un meci al cărui rezultat va cântări foarte mult la finalul sezonului regulat! Meci tare la Sala Sporturilor! Constanţa joacă handbal! Intrarea este liberă“, este mesajul clubului constănţean. Din păcate, pe pagina de socializare a echipei noastre nu am găsit nici un mesaj de încurajare sau precizări despre partida de la Constanţa.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare