Inițializează o căutare

SAMGPL

Câştig la loto de peste 100.000 de lei înregistrat la Ţăndărei


// AUTOR: Andrei Banu

Un bărbat din Ţăndărei este mai bogat cu peste 100.000 de lei, în urma extragerilor loto de duminică seară, de unde au rezultat circa 23.000 de câştiguri, în valoare totală de peste 2.000.000 de lei.

Marele câştigător a fost, însă, un clujean. Acesta a intrat în posesia premiului de la categoria I, în valoare de peste 541.000 de lei. Tot clujeanul a mai câştigat alte două premii de categoria a II-a la Noroc Plus şi un premiu de categoria a VIII-a la Joker, astfel încât totalul este de 553.189,53 lei. Biletul norocos a costat 14,50 lei şi a fost completat cu 2 variante la Joker şi 3 variante la Noroc Plus.

La Loto 6 din 49 s-au înregistrat 6 câştiguri de categoria a II-a, în valoare de aproximativ 50.000 lei fiecare. Norocoşii au jucat în agenţii din Braşov, Cluj, Ialomiţa, Sălaj şi Sectorul 4 din Bucureşti.

„Remarcabil este biletul jucat la agenţia 21-011 din judeţul Ialomiţa, completat cu o schemă redusă cod 26 (7 variante), ce i-a adus fericitului posesor două câştiguri”, susţin reprezentanţii Loteriei Române.

Potrivit acestora, bărbatul din Ţăndărei a avut două câştiguri de categoria a II-a şi cinci câştiguri de categoria a III-a, premiul total fiind de 101.557 lei!

Biletul a fost jucat la agenţia de pe strada Bucureşti, bloc 52H, scara D din Ţăndărei.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare