Inițializează o căutare

SAMGPL

Marian Neagu, fostul şef al IPJ Ialomiţa, a intrat în politică şi a optat pentru Pro România


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă

Poliţistul de profesie care a condus poliţia ialomiţeană în 2017 timp de 6 luni a semnat săptămâna trecută adeziunea la „Pro România”. Opţiunea pentru partidul înfiinţat de Victor Ponta a venit în mod firesc, dat fiind faptul că Neagu a fost implicat la alt nivel în viaţa comunităţii. Fostul poliţist spune că decizia de înregimentare” în „Pro România” a fost una personală şi nu a venit în urma unei solicitări din partea formaţiunii politice respective. Neagu a mai afirmat şi că îşi doreşte să se implice mai mult şi mai profund în viaţa comunităţii din Slobozia, mai ales că, odată intrat în politică, poate face acest lucru dintr-o perspectivă mult mai apropiată de oameni: „Am cunoscut de-a lungul anilor problemele oamenilor, numai că nu exista posibilitatea să intervin efectiv în rezolvarea acestora. Acum, am această posibilitate şi voi încerca să îmi fac simţită prezenţa cât mai concret posibil…”.

În ceea ce priveşte decizia alegerii partidului în care să debuteze în lumea politicii, Marian Neagu afirmă că unul dintre criteriile decisive în creionarea alegerii făcute a fost calitatea oamenilor cu care s-a pornit la drum în Ialomiţa: „Nu e un partid cu vechime, dar am constatat că cei care au pus bazele partidului sunt oameni de calitate începând cu preşedintele Victor Ponta şi continuând cu echipa care se conturează la nivelul organizaţiei judeţene“.

Neagu se declară adept convins al „social-democraţiei liberale al cărei exponent principal este partidul apărut după desprinderea lui Victor Ponta din PSD” şi afirmă că formaţiunea politică în care s-a înscris la începutul săptămânii trecute este reprezentanta „stângii adevărate, în condiţiile în care PSD nu mai reprezintă nici în ţară şi nici în Europa interesele oamenilor cu convingeri stângiste. PSD nu mai are, în acest moment, nimic de-a face cu social-democraţia la ale cărei valori noi vrem ca electoratul să se întoarcă rapid….”.

Prima acţiune de amploare la care a participat Marian Neagu în calitate de membru cu drepturi depline al „Pro România” a fost lansarea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, eveniment găzduit duminică de Complexul Romexpo.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare