Inițializează o căutare

SAMGPL

Un singur candidat din Ialomiţa la admiterea în avocatură a reuşit să promoveze examenul


// AUTOR: Andrei Banu / FOTO: Arhivă

Pe data de 3 martie a.c., Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR) a organizat un examen de admitere în avocatură. Examenul s-a ţinut atât pentru cei care vor să devină avocaţi stagiari, cât şi pentru cei care şi-au definitivat studiile în alte profesii juridice şi îndeplinesc condiţiile pentru a ajunge direct avocaţi definitivi.

Vă putem spune de la început că Baroul Ialomiţa nu va avea nici un avocat definitiv în plus, dat fiind faptul că nu a existat nici un candidat.

Şapte persoane s-au înscris, însă, la examenul în urma căruia poţi dobândi calitatea de avocat stagiar. Totuşi, doar una dintre acestea a reuşit să obţină şi un punctaj care o va aduce în Baroul Ialomiţa.

Este vorba despre Eliza-Maria Purice, o tânără care a ieşit nu demult de pe băncile Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti. Aceasta a obţinut 81 de puncte, fiind declarată admisă.

Pe lângă aceasta, s-au mai înscris la examen Anca-Mariana Constantin, Aurelia Dinu, Maria-Magdalena Ledea şi alte trei persoane ale căror nume nu au fost făcute publice.

Anca Constantin a obţinut 56 de puncte, Aurelia Dinu - 44 de puncte, iar Maria Ledea - 41 de puncte. Cei trei anonimi au punctaje de 67, 67 respectiv 55 de puncte.

Concurenţii care s-au consideraţi nedreptăţiţi au putut depune contestaţii până sâmbătă, 9 martie a.c., rezultatele finale urmând să fie făcute publice.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare