Inițializează o căutare

SAMGPL

Marian Pavel, preşedintele PSD Ialomiţa: Victor Moraru are tot sprijinul meu și al organizației județene


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Arhivă

Confirmat în funcţie cu o majoritate mai mult decât consistentă, senatorul Marian Pavel şi începând de sâmbătă, 09 martie a.c., preşedinte cu drepturi depline al PSD Ialomiţa pune votul pe seama relaţiei excelente pe care şi-a construit-o în timp, atât cu preşedinţii de organizaţii din teritoriu, cât şi cu primarii aleşi în funcţie pe listele partidului. Aparent deloc surprins de cele 47 de voturi primite în cadrul Biroului Permanent desfăşurat vineri după-amiază, fostul primar din Gheorghe Lazăr şi succesor al lui Marian Neacşu la şefia partidului, afirmă că un element-cheie care a înclinat balanţa în favoarea sa l-a constituit şi modul în care a relaţionat cu echipa PSD în cei şase ani trecuţi de la accederea în camera superioară a Parlamentului României: „E binecunoscută activitatea mea din ultimii şase ani, la fel ca şi din 2000 încoace, de când sunt membru de partid. Dincolo de ierarhii şi de categorii eu sunt prieten cu preşedinţii de organizaţii şi cu primarii din judeţ. La un moment dat sau altul am fost într-o postură de coordonator, or, în toate echipele pe care le-am coordonat am pus prietenia mai presus de funcţii. Şi, în mod clar, asta a contat. Pentru că oamenii nu uită…”.

În ceea ce priveşte obiectivele pe termen scurt şi mediu ale noului preşedinte al PSD Ialomiţa, Marian Pavel afirmă că prioritatea zero o constituie în acest moment reorganizarea partidului în localităţile unde primarii au altă culoare politică: „Mi-am propus să identific posibilii candidaţi şi promovarea acestora. Evident, primul test îl reprezintă alegerile europarlamentare la care îmi doresc să avem un scor de peste 50%. E un deziderat realizabil, în condiţiile în care mi-am propus să nu mă intereseze contracandidaţii noştri, ci propriii candidaţi. Voi lucra, ca şi în campania din 2016, pe o politică a proiectelor şi programelor. Eu n-o să fac o campanie negativă, ci una pozitivă, axată pe candidatul PSD”.

Pe termen lung, Marian Pavel afirmă că îşi doreşte să păstreze echipa social-democrată la acelaşi nivel de performanţă, care să rămână cea mai importantă forţă politică a judeţului: „Îmi doresc să dăm de fiecare dată o majoritate confortabilă în Consiliul Judeţean şi în ceea ce priveşte numărul de parlamentari de Ialomiţa”, afirmă fără echivoc noul preşedinte al social-democraţilor ialomiţeni.

În acest context, Marian Pavel a precizat şi că Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, se bucură de tot sprijinul din partea conducerii executive a PSD Ialomiţa: „Victor Moraru se bucură de toată susţinerea mea. Nici vorbă de o eventuală demitere din fruntea Consiliului Judeţean Ialomiţa. Într-o competiţie de genul acesta, apar tot felul de speculaţii şi de intoxicări…”.

Marian Pavel a fost desemnat ca succesor al lui Marian Neacşu la şefia PSD Ialomiţa după ce membrii Biroului Executiv l-au ales cu 47 de voturi dintr-un total de 62, în detrimentul unicului său contracandidat, Victor Moraru, preferat de doar 15 dintre membrii cu drept de vot din conducerea judeţeană a partidului.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare