Inițializează o căutare

SAMGPL

Partidele din Ialomița și-au stabilit candidații la europarlamentare. ALDE nu are


// AUTOR: Andrei Banu

Alegerile europarlamentare se vor desfăşura în perioada 23-26 mai la nivelul Uniunii. În România, cetăţenii vor ieşi la vot duminică, 26 mai.

Partidele politice din Ialomiţa şi-au ales deja candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Momentan, însă, listele nu sunt definitivate la nivel naţional şi nu se cunosc exact poziţiile pe care aceştia le ocupă.

După cum vă relatam la începutul acestei luni, social-democraţii ialomiţeni vor defila în campanie cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Cătălin Grigore.

PNL Ialomiţa îl trimite în cursa electorală pe consilierul judeţean Dragoş Soare, antreprenor în domeniul agriculturii. În trecut, acesta a fost director al Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Ialomiţa.

Previzibil sau nu, Marian Neacşu este imaginea filialei ialomiţene a Pro România. Fostul preşedinte al PSD Ialomiţa va candida la alegerile pentru Parlamentul European, fiind totodată coordonatorul campaniei partidului lui Ponta.

Inclusiv USR Ialomiţa, partid care şi-a conturat până acum filiale locale în Urziceni, Gârbovi, Albeşti şi Ciulniţa, va avea un reprezentant. Este vorba despre Mihai Tănăsescu, un antreprenor din Slobozia, în vârstă de 32 de ani. Acesta deţine propria fabrică de ambalaje din lemn pentru fructe şi legume, care au ajuns pe rafturile magazinelor din România, Bulgaria, Belgia, Italia, Spania, Grecia şi Rusia.

Candidatul popularilor de la PMP Ialomiţa este senatorul Gabi Ionaşcu, fostul primar al municipiului Slobozia. Deşi încă nu şi-a aflat poziţia pe listele de vot, Ionaşcu susţine că este conştient de faptul că nu va avea un loc eligibil, ba chiar spune că nici nu şi-ar dori şi că va candida doar pentru a aduce voturi partidului.

ALDE Ialomiţa nu va avea un candidat în luna mai. Preşedintele filialei judeţene, Ionel Gae, ne-a declarat că liberal-democraţii ialomiţeni îi vor susţine pe ceilalţi candidaţi din ţară.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare