Inițializează o căutare

SAMGPL

Săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltare a străzilor în Cartierul Gării Noi

// AUTOR: Andrei Banu / FOTO: Arhivă / Facebook DADP Slobozia

Lucrările de realizare a infrastructurii rutiere în cartierul slobozean Gării Noi vor începe săptămâna viitoare, ne transmit oficiali ai Primăriei Slobozia. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat încă de săptămâna trecută.

În primă etapă, vor fi construite străzile Walter Mărăcineanu şi Bulevardul 24 Ianuarie 1859.


Lucrările propriu-zise au debutat spre finele anului trecut, în luna noiembrie, cu decopertarea stratului rutier existent (format din piatră şi pământ) până la o adâncime de circa 70 de centimetri şi pe o lăţime din 7 metri. Decopertarea a fost dusă la bun sfârşit pe strada Walter Mărăcineanu, însă vremea rea ce avea să vină l-a îndepărtat pe constructor de pe şantier, iar lucrarea a stagnat.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 9.486.509,61 lei, iar sursele de finanţare sunt bugetul de stat – cea mai mare parte – şi bugetul local.

Cartierul de tineri din Slobozia s-a putut bucura de fonduri guvernamentale, venite prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020, în vara anului 2017.

Concret, municipalitatea a primit nici mai mult nici mai puţin de 6.796.491 lei pentru investiţii în Cartierul Gării Noi. Totuşi, pentru a putea duce la bun sfârşit lucrările de asfaltare, administraţia locală din Slobozia suportă 2.690.018,61 lei din bugetul propriu.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare