Inițializează o căutare

SAMGPL

Indivizi necunoscuţi vandalizează autoturismele din Feteşti, fără să sustragă nimic

Foto: Arhivă
De mai bine de o săptămână, la Poliţia Feteşti continuă să apară plângeri de la diverşi proprietari de autoturisme, care şi-au găsit vehiculele vandalizate. Până acum, am reuşit să identificăm doar o parte dintre păgubiţi: Valentin Borşaru, Adrian Oprea, Ştefan Lăcătuş şi Ionel Pavel.

Pe lângă reclamaţiile acestora, până în momentul de faţă, mai există cel puţin zece situaţii similare.

Din informaţiile noastre, în nici una dintre situaţii, din autoturisme nu au fost sustrase bunuri sau alte componente auto. Cu atât mai ciudat este faptul că vandalii sparg doar geamurile de pe partea dreaptă a autoturismelor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere, iar cercetările sunt în curs. În acest moment, anchetatorii analizează cu atenţie imagini video surprinse de mai multe camere de supraveghere din zonele în care au fost comise aceste distrugeri.

Aceştia au deja un cerc de trei suspecţi, iar despre doi dintre aceştia, sursele noastre spun că ar fi cunoscuţi drept consumatori de substanţe interzise. Indivizii au fost audiaţi deja, însă nu şi-au recunoscut faptele, aşa că organele judiciare au nevoie de mai multe probe.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare