Inițializează o căutare

SAMGPL

Mărțișoare pentru doamne și domnișoare, din partea polițiștilor ialomițeni

A devenit deja o tradiţie ca Poliţia Rutieră să marcheze Ziua Mărţişorului, prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic.


Sărbătoarea Mărţişorului este şi o ocazie de celebrare a femeilor, motiv pentru care astăzi, 1 martie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au fost prezenţi în trafic, pentru a felicita doamnele şi domnişoarele și pentru a le oferi o floare, în semn de preţuire şi respect.

De asemenea, cu această ocazie, oamenii legii le-au oferit femeilor care s-au aflat astăzi în trafic, în calitate de pietoni sau conducători auto şi recomandări în vederea respectării legislaţiei rutiere în vigoare.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor fericire, sănătate şi multe împliniri cu prilejul Zilei Mărţişorului!

// Comunicat IPJ Ialomița / FOTO: IPJ


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare