Inițializează o căutare

SAMGPL

Ionel Gae, preşedintele ALDE Ialomiţa: „Oamenii s-au îndepărtat de clasa politică”


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Ialomiţa a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor anunţă cu nedisimulată satisfacţie îndeplinirea planului la semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare de la sfârşitul lunii mai. Target-ul echipei ialomiţene a fost de 10.000 de semnături şi a fost atins relativ uşor în ciuda faptului că, aşa cum recunoaşte Ionel Gae, preşedintele interimar, oamenii s-au îndepărtat de politică şi politicieni: „N-a fost uşor să ne ducem obiectivul la îndeplinire, dat fiind faptul că în ultima perioadă oamenii par a fi din ce în ce mai departe de politică şi de politicieni…S-a văzut că popularitatea clasei politice e în scădere, dar consider că noi trebuie să ne îndeplinim misiunea. În sensul că trebuie să le explicăm oamenilor cine suntem şi ce dorim. Dacă vor înţelege ce înseamnă ALDE şi ce valori apără, consider că suntem pe drumul cel bun…”.

Ionel Gae consideră că partidul al cărui stindard îl poartă este singurul apărător al valorilor liberalismului şi singurul cu adevărat de dreapta de pe eşichierul politicii româneşti: „Cred că, plecând de la această idee, putem pune în aplicare şi celelalte principii care stau la baza unei politici coerente şi adevărate…”.

Întrebat, în contextul dat, dacă nu consideră că alianţa cu PSD ar putea dăuna imaginii formaţiunii conduse de la centru de către Călin Popescu Tăriceanu, Gae a afirmat că „înţelegerea cu PSD acoperă doar modul în care punem în practică programul de guvernare cu contribuţiile noastre proprii pe zona de investiţii şi de dezvoltare. În rest, nu împărtăşim aceeaşi cultură politică. Ne vedem de drumul nostru, iar cea mai bună dovadă la această oră este faptul că la alegerile din luna mai vom merge pe liste separate…”.

Norica Nicolai deschide lista cu care ALDE „atacă” turul de scrutin din 26 mai, secondată de Daniel Barbu, Renate Weber, Varujan Vosganian, Ovidiu Silaghi şi Andrei Gerea.

După alegerile europarlamentare, la nivelul organizaţiei judeţene Ialomiţa se are în vederea completarea listei cu organizaţii locale, ALDE fiind încă deficitar la acest capitol în sensul că nu sunt formate organizaţii locale la Bueşti, Colelia, Cocora, Albeşti şi Valea Ciorii.

Tot la începutul verii este de aşteptat să fie convocate şi alegerile de la nivelul organizaţiei judeţene în cadrul cărora să fie ales viitorul preşedinte şi membrii Biroului Executiv al ALDE.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare