Inițializează o căutare

SAMGPL

Grupare specializată în proxenetism, spălare de bani și trafic de droguri, destructurată


În cursul zilei de ieri, 26 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomița, împreună cu Metropolitan Police Service și Crown Prosecution Service din Regatul Marii Britanii, au ridicat mai multe bunuri și sume de bani, în urma a 8 percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Ialomița și pe teritoriul Marii Britanii.

De asemenea, o persoană a fost reținută în Marea Britanie, față de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, iar pe numele alteia a fost emis mandat european de arestare, aceasta fiind tranferată în Marea Britanie, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza județului Ialomița, activitățile fiind desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de droguri mare risc și spălarea banilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor, bijuterii, precum și sume de bani în lei și valută (aproximativ 46.000 de lei). Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 3 case și un apartament, 3 autoturisme, conturi bancare și părți sociale.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Ialomița, în vederea audierii.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale a membrilor grupului infracțional și a luării măsurilor legale față de cei implicați.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare