Inițializează o căutare

SAMGPL

Fotbal, Liga a IV-a. Victoria Țăndărei, dublu pas cu dreptul la revenirea din vacanță

Băieţii antrenaţi de Vasile Popa au început în forţă partea a doua a campionatului bifând victorii în ambele meciuri disputate contra Viitorului Axintele.

În partida apreciată ca derby-ul de necontestat al primei etape din retur, Victoria Ţăndărei a profitat de condiţiile excelente de vreme şi gazon şi a administrat echipei antrenată de Marin Dumitrache un categoric 4-1.


Caţă a deschis scorul cu dintr-o lovitură liberă care s-a transformat în centrare şutată, iar Şuican a mărit avantajul oaspeţilor după ce Taudor i-a pasat ca după manual. Şutul plasat la firul ierbii de Suican a făcut să tresalte plasa porţii apărată de Iulian Strâmbeanu. În minutul 20, scorul a devenit 0-3 după ce Caţă a executat cu siguranţă un penalty obţinut de Taudor la finalul unei curse aproape solitare către buturile Viitorului.

Singura răbufnire de orgoliu ale gazdelor, în meciul care a prefigurat, parcă, meciul Real Madrid – Ajax Amsterdam, s-a consemnat după revenirea de la cabine când Iulian Aldea a profitat de o nesincronizare a defensivei Victoriei Ţăndărei. Din aglomeraţia produsă în careul de 6 metri al lui Eremia s-a produs golul de 1-3. Un gol care nu avea să schimbe cu nimic cursul partidei al cărei deznodământ avea să fie pecetluit cu două minute înaintea expirării timpului regulamentar de joc de o nouă combinaţie Caţă – Suican, cel din urmă înscriind golul cu numărul patru al echipei sale.

Victoria seniorilor a fost prefaţată de un succes şi mai categoric al juniorilor care au trecut de echipa similară a Viitorului Axintele cu 7-3. Eroul meciului echipei U-19 a Victoriei Ţăndărei a fost Parască, vârful de atac aflat în zi de graţie concretizată prin nu mai puţin de cinci goluri. Moroşanu şi Sârcă au completat tabela pentru liderul campionatului, care şi-a consolidat cu această ocazie poziţia de favorită la al doilea titlu consecutiv.

Etapa cu numărul 17 va aduce la Ţăndărei echipa Abatorului Slobozia, iar partida seniorilor se anunţă una de mare luptă dat fiind faptul că cele două echipe împart pentru moment poziţia a cincia în clasament, departajate de golaveraj.

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare