Inițializează o căutare

SAMGPL

DADPP Feteşti va demola construcţiile ilegale de pe domeniul public

Din 15 martie, domeniul public al Feteştiului va fi din nou curăţat de construcţiile ridicate fără autorizaţie. Operaţiunea de demolare va avea ca obiect şi împrejmuirile construite fără respectarea normelor legale în vigoare.


Startul operaţiunii de asanare a spaţiului public din municipiul de pe malul Borcei va fi dat în zona de vest a oraşului, mai exact în perimetrul străzilor Călăraşi şi Bănăţenilor şi pe varianta ocolitoare a oraşului. Ulterior se va acţiona în zona de est, pe străzile Vasile Lupu şi General Averescu, dar şi pe varianta ocolitoare a oraşului.

Şerban Dragoş, directorul DADPP Feteşti, afirmă că operaţiunea vizează un număr de aproximativ 250 de „obiective”, marea majoritate a acestora fiind garduri ridicate fără acordul autorităţilor locale: „La prima vedere, aceste împrejmuiri nu prezintă un pericol imediat, numai că acţiunea pe care o vom demara la jumătatea lunii martie are scop preventiv. În sensul că încercăm să evităm situaţii în care aceste garduri sau construcţii cu caracter provizoriu împiedică accesul echipelor de intervenţie ale furnizorilor de utilităţi, ale Ambulanţei sau Pompierilor”.

Feteştenilor care „deţin” astfel de construcţii li se atrage atenţia să le demoleze înainte ca echipele DADPP Feteşti să demareze lucrările de pe domeniul public.

În caz contrar, cei vizaţi vor fi direct răspunzători pentru plata contravalorii serviciilor prestate de către DADPP Feteşti, conform prevederilor Legii 50/1991privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

Campania declanşată în toamna anului trecut în zona străzii Jandarmeriei şi extinsă în tot cartierul Feteşti-Gară, în zona blocurilor şi a vilelor, a fost sistată odată cu deteriorarea vremii. Din 15 martie, aceasta va fi reluată până la eliminarea totală a construcţiilor ilegale de pe domeniul public.

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Arhivă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare