Inițializează o căutare

SAMGPL

Polițiștii feteșteni au aplicat marți sancțiuni de 10.000 de lei în urma unei acțiuni de combatere a faptelor ilegale din silvicultură

Ieri, 24 februarie a.c., poliţişti din Poliției Municipiului Fetești au desfășurat activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. 


Astfel, pe parcursul derulării acfivităților specifice, un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, a fost depistat de către polițiști în timp ce transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, 2,6 m3 material lemnos de esență salcâm și 1,4 m3 material lemnos de esență plop.

Cel în cauză le-a prezentat polițiștilor un aviz de însoțire, în care era înscrisă cantitatea de 4 m3 material lemnos de esență plop.

Polițiștii au luat, față de persoana depistată, măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, precum și confiscarea cantității de 2,6 m3 lemn de foc din specia salcâm.

Totodată, pe timpul desfășurării activităților specifice, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 în conformitate ce Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 13 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, restul amenzilor fiind aplicate pentru alte abateri de la prevederile legale.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 10.000 de lei.

Comunicat IPJ Ialomița / Foto: IPJ Ialomița


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare