Inițializează o căutare

SAMGPL

Aur şi bronz pentru Marian Subţirică (CS Amara Lupte) la turneul din Slovacia

Unul dintre cei mai „galonaţi” luptători ai clubului CS Amara şi-a completat, la sfârşitul săptămânii trecute, colecţia de medalii în cadrul turneului internaţional de lupte libere desfăşurat în localitatea slovacă Snina.


Weekend-ul trecut a venit ca o nouă confirmare a statutului de care se bucură Marian atât la nivelul clubului la care este legitimat, cât şi la naţionala de cadeţi a României.

Într-o companie selectă, care a inclus sportivi din

Cehia, Ucraina, Polonia, Belarus şi România, Marian a reuşit să obţină bronzul în concursul categoriei 55 kg. Prestaţia sa deosebită, dublată de cea a celorlalţi componenţi ai lotului tricolor aveau să urce la finalul concursului din Slovacia naţionala tricoloră pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Simultan cu concursul internaţional de la Snina, la Craiova s-a desfăşurat concursul „Ilie Marinescu”. Şi competiţia din Bănie s-a constituit în prilej de satisfacţii pentru componenţii lotului CS Amara, dar şi pentru echipa tehnică deopotrivă.

În palmaresul competiţiei de la Craiova şi-au trecut numele nu mai puţin de nouă dintre sportivii antrenaţi de Marian Moraru.

Oana Dumitru, Gabriel Neagu şi Constantin Moraru s-au dovedit a fi cei mai buni dintre cei buni la categoriile 30, 35 respectiv 52 de kilograme. Medaliile lor de aur au fost completate de argintul obţinut de Alexandru Minea – 29 kg, Cristian Toader – cat. 52 kg, Valentina Mihăilescu – 58 kg şi Raluca Manole în concursul categoriei 73 kg.

Cu bronz în palmares au revenit la Amara şi Georgian Teodorescu – categoria 29 kg şi Ştefan Stancu - premiat la rândul lui pentru evoluţia din concursul rezervat categoriei 38 kg.

Autor: Robert-Viorel Dincă
Foto: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare