Inițializează o căutare

SAMGPL

Fotbal, Cupa României, faza judeţeană. Buturuga mică de la Broşteni a răsturnat carul mare al Recoltei Gheorghe Lazăr

Cupa României şi-a demonstrat din plin renumele de competiţie a surprizelor cu ocazia meciurilor desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute. Şi, de departe cel mai răsunător succes a fost cel al divizionarei a şasea, Stăruinţa Broşteni, care a reuşit să elimine Recolta Gheorghe Lazăr, echipă situată la finalul turului de campionat pe locul 12. Drumul Recoltei spre finala judeţeană din iunie s-a oprit după ce, transformându-şi numele oficial în manieră de joc echipa din Broşteni a învins, nu fără emoţii, totuşi, cu 3-1. Unirea Scânteia şi-a trecut şi ea numele pe lista performerelor fazei a doua judeţene a Cupei României după ce a eliminat ocupanta locului penultim din L4, CS Amara, cu…12-11. E drept că divizionara a cincia a avut nevoie de executarea a două serii de penalty-uri, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 2-2. Dar, succesul rămâne de necontestat, mai ales că a fost obţinut în condiţii vitrege din punct de vedere al lotului.


De forma slabă a Voinţei Maia, ultima clasată în Liga a IV-a la finalul turului, a profitat Gloria Ograda care s-a impus cu 3-0, la fel cum Înfrăţirea Jilavele a prins în off-side Recolta Bărcăneşti pe care a eliminat-o din competiţie cu un 4-1 obţinut mai uşor decât arată scorul final.

Vacanţa prelungită a părut a nu fi de bun augur nici pentru Unirea Griviţa, care a completat lista favoritelor eliminate de outsideri, după ce Avântul Grindu i-a administrat un 6-2 care le-a amintit celor prezenţi la meci mai degrabă de evoluţiile…Simonei Halep.

De eforturi suplimentare pentru a merge mai departe au avut nevoie Viitorul Axintele, care a trecut cu 3-2 de echipa secundă a Bărăganului Ciulniţa şi Unirea Ion Roată pentru care echipa omonimă din Gârbovi s-a dovedit a fi mai greu de abordat decât arăta poziţionarea în clasamentele competiţiilor în care sunt implicate. Iar scorul final, 8-7 pentru Unirea după prelungiri şi executarea loviturilor de la 11 metri, e cea mai bună dovadă în sprijinul celor afirmate.

CSM Feteşti a avut nevoie şi ea de 120 de minute de joc efectiv şi de o serie de penalty-uri pentru a scoate din cursă cu 3-0 echipa a doua a Victoriei Munteni Buzău. Asta în timp ce seniorii s-au chinuit şi ei cu Olimpia Răduleşti, de care au dispus, în cele din urmă, cu 2-1.

În celelalte partide, favoritele „hârtiei” s-au impus lejer, Spartacus Iazu eliminând cu 8-0 Spicul Miloşeşti, Secunda Adâncata cu 3-0 Orezu, iar Abatorul Slobozia cu 4-0 Unirea Mihail Kogălniceanu.

Victoria Ţăndărei şi-a respectat şi ea blazonul şi a trecut cu 3-0 de Real Gimbăşani, la fel ca şi AS FC Urziceni care a terminat victorioasă cu 8-2 meciul de pe terenul divizionarei a cincia, Inter Stelnica. Tabloul rezultatelor din faza a doua judeţeană a Cupei României a fost completat de

meciurile Unirea Sărăţeni (L5) – Recolta Gh. Doja 1-3 (L4) şi Bărăganul II Ciulniţa (L6) – Viitorul Alexeni (L4) 2-3.

Etapa viitoare a Cupei se va disputa într-o singură manşă pe 17 aprilie, „ţintarul” partidelor urmând a fi stabilit în urma tragerii la sorţi programată la sediul AJF Ialomiţa pe 9 aprilie.

Autor: Robert-Viorel Dincă
Foto: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare