Inițializează o căutare

SAMGPL

Consilierul judeţean Daniel Crunţeanu, găsit incompatibil după ce a fost numit secretar de stat

Daniel Crunţeanu va rămâne fără mandatul de consilier judeţean. Consiliul Judeţean Ialomiţa a constatat că acesta este incompatibil cu funcţia, după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului se află pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean din data de 28 februarie a.c..

Crunţeanu va fi înlocuit de următoarea persoană de pe lista de consilieri a social-democraţilor, adică Nicuşor Ştefan Niţă.

Crunţeanu ocupă în Ministerul Agriculturii locul lăsat liber de către Alexandru Potor. Cel din urmă şi-a depus demisia pe data de 10 decembrie 2018. Anumite persoane n-au văzut cu ochi buni plecarea lui Potor, în ideea în care printre atribuţiile pe care le avea acesta se numără şi comunicarea cu Bruxelles-ul.

Înainte de a ajunge în Ministerul Agriculturii, Daniel Crunţeanu a fost director general adjunct în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

Crunţeanu a lucrat în cadrul AFIR şi în perioada în care se afla în Ialomiţa, timp de patru ani, fiind şeful Serviciului Active Fizice şi Plăţi Directe. Între 2009 şi 2010, în cadrul aceleiaşi instituţii locale, Crunţeanu a ocupat funcţiile de director coordonator adjunct şi director adjunct.

// AUTOR: Andrei Banu / FOTO: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare