Inițializează o căutare

SAMGPL

„Piticii" Abatorului Slobozia, printre vedetele „Winter Stars"

Echipa pregătită de Ştefan Matache şi Mihai Florea s-a oprit în finala turneului găzduit la sfârşitul săptămânii trecute de de BSP ARENA, baza sportivă deţinută de foştii colegi de la Steaua Bucureşti, Petre Marin şi Sorin Ghionea.


Deşi erau creditaţi cu şanse minime la trofeu în urma tragerii la sorţi, ialomiţenii au „făcut exces de fotbal” şi s-au oprit în ultimul act al competiţiei.

În primul meci din grupa C în care au fost repartizaţi au reuşit să treacă, la limită, ce-i drept, de echipa similară a FCSB. Scorul final din meciul de debut, 3-2 pentru Abatorul, s-a consemnat în urma golurilor înscrise de Apostol şi Crunţeanu, cel din urmă remarcându-se din postura de autor al unei „duble”.

Cea de-a doua victorie din faza grupelor a fost mult mai categorică, fotbaliştii de la Ajax Bucureşti trebuind să se recunoască depăşiţi net în urma celor şapte goluri reuşite de cei doi „David” ai Abatorului. Cele şase goluri reuşite de Ivan şi Crunţeanu au fost completate de Luca Apostol, „recidivist” după golul de debut din meciul cu FCSB.

„7-2”-ul cu Ajax Bucureşti a fost continuat în cel mai fericit mod posibil de victoria şi mai concludentă din meciul cu FC Rusanu, „adjudecat” cu 8-3. În meciul final din grupe, câştigat de copiii Abatorului Slobozia cu 8-3 s-au evidenţiat din nou Ivan – autor a trei dintre golurile victoriei, Crunţeanu cu o nouă „dublă” şi Apostol, şi el autor al unui gol de generic. Zestrea de goluri a fost completată de Alexandru Bala al cărui aport la victoria din meciul cu Rusanu a fost de două goluri.

În penultimul act al mini-turneului bucureştean, Abatorul Slobozia a scos din cursa pentru titlu FC Dănilescu, echipă de care a dispus cu un 5-3 consemnat la finalul unui meci-spectacol. Golurile victoriei au fost înscrise de (din nou) Ivan – 2 şi Crunţeanu –1, „imitaţi” de Ivănescu, şi el intrat în statisticile „Winter Stars” cu două goluri.

În ultimul act, deşi au dat din nou măsura talentului fotbalistic nativ, fotbaliştii „generaţiei de mâine” a Abatorului Slobozia au fost întrecuţi cu 8-5 de Cautis SS. Nu fără luptă, însă…şi nu fără ca Ivan, Apostol şi Crunţeanu să se evidenţieze din nou ca jucători de perspectivă.

De remarcat la final şi faptul că David Ivan şi Matei Radu au revenit acasă şi cu premiile pentru cel mai bun atacant, respectiv cel mai bun portar al „Winters Cup”.

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare