Inițializează o căutare

SAMGPL

Dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Polițiștii din Capitală au descins în Ialomița și alte patru județe

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în aplicare miercuri, 27 februarie, 19 mandate de percheziţii domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu, Ialomiţa şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.Din datele şi probleme anchetatorilor, în perioada 2012-2016, suspecţii, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15 milioane de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale care prezintă caracteristicile unor societăţi de tip fantomă.

Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la 6.150.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5.

Acţiunea beneficiază de spijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

// AUTOR: Elena Georgescu/ FOTO: Arhivă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare