Inițializează o căutare

SAMGPL

Fotbal, Liga a IV-a. Spectacol garantat în prima etapă a returului de campionat

Sportul-rege reintră cu adevărat în atenţia pasionaţilor care urmăresc îndeaproape fenomenul fotbalistic de la nivel judeţean.


După repetiţia generală reprezentată de meciurile din Cupa României, caravana Ligii a IV-a se pune în mişcare cu campioana de toamnă Bărăganul Ciulniţa pornind ca favorită „a hârtiei” în meciul de acasă cu Unirea Ion Roată, posesoarea „lanternei roşii”. Un eventual eşec, combinat cu o victorie a Recoltei Gheorghe Doja în meciul de acasă cu AS FC Urziceni, ar echivala cu o primă schimbare de lider, Victoria Munteni Buzău, echipă care a „iernat” pe locul al treilea al podiumului, la trei puncte distanţă de lider, ţinteşte şi ea prima poziţie. Pe care ar putea ajunge, fie şi provizoriu, cu condiţia ca gazdele din meciul de deschidere a returului pe care îl va disputa acasă din postura de favorită împotriva ocupantei locului 14, Unirea Griviţa.

De interes pentru fani se anunţă şi meciul pe care CS Amara îl va juca acasă contra echipei de pe locul 4, Secunda Adâncata.

Tabloul primei etape din retur va fi completat de „duelurile” dintre Recolta Gheorghe Lazăr şi Spartacus Iazu, Abatorul Slobozia şi CSM Feteşti, Viitorul Axintele şi Victoria Ţăndărei – partida derby a etapei cu numărul 16,respectiv duelul „vecinilor” de la Maia dintre Voinţa şi Recolta Bărcăneşti.

Partidele sunt programate să înceapă la ora 15.00 şi vor fi precedate de la ora 13.00 de confruntările echipelor de juniori.

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare