Inițializează o căutare

SAMGPL

Marian Neacșu, șef de campanie al Pro România la nivel central

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, va coordona la nivel naţional campania Pro România pentru alegerile europarlamentare. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele partidului, fostul premier Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni televizate.


„Astăzi (n.red.: luni, 11 februarie a.c.), toată ziua, ne-am concentrat pe partea de organizare a alegerilor europarlamentare. De aceea şi pe domnul Marian Neacşu astăzi l-am anunţat şef al campaniei”, a precizat liderul Pro România, în cadrul unei emisiuni de la TVR 1.

Noua sarcină a lui Neacşu n-ar trebui să uimească pe nimeni, având în vedere că acesta a coordonat şi campaniile pentru alegerile locale şi parlamentare ale PSD din 2016.

Neacşu, atac la „Liderul Maxim”

La scurt timp de la anunţul făcut de Ponta, Marian Neacşu îşi explică decizia de a se alătura partidului fostului premier, printr-un comunicat de presă dat de Pro România.

„Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conştient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de faţă, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni şi nevoile lor. Nu mi-a fost uşor să părăsesc Partidul Social Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluţie şi, dacă vrem ca social-democraţia să supravieţuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă”, afirmă Marian Neacşu.

Tot acesta, susţine că s-a străduit să rămână în PSD, însă n-a reuşit: „Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului”.

Fostul lider al PSD Ialomiţa n-a ezitat să facă şi un atac la adresa lui Liviu Dragnea, precizând că acesta îi tratează cu indiferenţă şi nu numai pe cei care nu sunt de acord cu el.

„Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat şi, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulţi dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaş la aşa ceva!”, susţine Neacşu.

Neacşu era, încă, consilier onorific al premierului Dăncilă

Până zilele trecute. Marţi, 12 februarie a.c., acesta a decis să renunţe la calitatea de consilier onorific al prim-ministrului în domeniul relaţiei cu Parlamentul, conform unei decizii semnate de Viorica Dăncilă: „Având în vedere cererea dlui Marian Neacşu înregistrată la cabinetul prim-ministrului, (...) la data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează calitatea de consilier onorific al prim-ministrului în domeniul relaţiei cu Parlamentul acordată dlui Marian Neacşu”.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare