Inițializează o căutare

SAMGPL

Daniel Crunțeanu, numit oficial secretar de stat în Ministerul Agriculturii

După mai bine de o lună plină de zvonuri, iată că acestea s-au confirmat la finele săptămânii trecute. Vineri, 8 februarie a.c., Daniel-Eugeniu Crunţeanu a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii, prin decizia premierului Viorica Dăncilă.


Crunţeanu ocupă, astfel, locul lăsat liber tot de către un social-democrat ialomiţean, Alexandru Potor. Cel din urmă şi-a depus demisia pe data de 10 decembrie 2018. Anumite persoane n-au văzut cu ochi buni plecarea lui Potor, în ideea în care printre atribuţiile pe care le avea acesta se număra şi comunicarea cu Bruxelles-ul.

Înainte de a ajunge în Ministerul Agriculturii, Daniel Crunţeanu a fost director general adjunct în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

Crunţeanu a lucrat în cadrul AFIR şi în perioada în care se afla în Ialomiţa, timp de patru ani, fiind şeful Serviciului Active Fizice şi Plăţi Directe. Între 2009 şi 2010, în cadrul aceleiaşi instituţii locale, Crunţeanu a ocupat funcţiile de director coordonator adjunct şi director adjunct.

Amintim şi faptul că, în afară de activitatea sa din minister, social-democratul este şi consilier judeţean în Ialomiţa.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare