Inițializează o căutare

SAMGPL

IPJ Ialomiţa duce lipsă de cadre de conducere. Instituţia funcţionează cu un singur inspector-şef adjunct

Spre sfârşitul lunii iulie a.c., foştii adjuncţi ai IPJ Ialomiţa, Dorian Lefter şi Cristian Voicu, ieşiţi la pensie, erau înlocuiţi de către Ioan Tiţă, fost comandant al Poliţiei Urziceni, şi de către Iulian Tudorache, fost şef al Biroului Circulaţie al Poliţiei Municipiului Slobozia.

Dată fiind ieşirea la pensie a fostului inspector-şef Marian Neagu, la data de 1 septembrie a.c., adjunctul Iulian Tudorache a fost împuternicit inspector şef până pe data de 16 octombrie, când comanda inspectoratului a fost preluată de comisarul şef Cătălin Ivan.

Iulian Tudorache a revenit, de la jumătatea lunii octombrie, la funcţia de inspector-şef adjunct, însă a rămas fără colegul său, Ioan Tiţă, care a ales să iasă la pensie încă de la sfârşitul acestei veri.

Destul de curios este faptul că Tiţă acceptase funcţia de adjunct al inspectorului şef al IPJ Ialomiţa, chiar dacă îndeplinea condiţiile de pensionare încă de când era şef al Poliţiei Urziceni. Dar, iată, a acceptat-o pe cea de adjunct al inspectorului şef al IPJ, după care a optat pentru pensionare.

Rămâne de văzut ce schimbări vor mai efectua cei de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) în următoarea perioadă. Cu siguranţă, vor mai fi.

Autorul articolului: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare