Inițializează o căutare

SAMGPL

Deputatul PSD Ştefan Muşoiu a coordonat o întâlnire cu ambasadorul EAU la Bucureşti

Luni, 30 octombrie 2017, reprezentanţii Grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite din Parlamentul României au avut o întrevedere cu E.S., Şeicul Ahmed Ali Hamad Al Mu’alla, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti. Întâlnirea a fost coordonată de parlamentarul ialomiţean Ştefan Muşoiu.
STÂNGA: Ștefan Mușoiu, deputat de Ialomița. DREAPTA: Şeicul Ahmed Ali Hamad Al Mu’alla, ambasadorul EAU la Bucureşti
În calitate de vicepreşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite, deputatul social-democrat a adus în discuţie patru teme de interes pentru partea română, care se referă la: cooperarea la nivel politic, candidaturile României în cadrul structurilor ONU, cooperarea economică şi comunitatea românească din Emiratele Arabe Unite.

Partea română a subliniat atenţia care se acordă la nivel guvernului în ceea ce priveşte dezvoltarea cooperării româno-emirateze în domeniile economic, comercial şi investiţional. Totodată, s-au purtat discuţii şi în vederea identificării a noi domenii şi proiecte comune de colaborare.

Grupul parlamentar şi-a exprimat sprijinul pentru consolidarea dialogului între oamenii de afaceri din cele două state, care să creeze premisele iniţierii de noi parteneriate în diverse sectoare de activitate.

Ambele părţi şi-au arătat interesul faţă de dinamizarea relaţiilor bilaterale şi relansarea contactelor parlamentare, manifestând deschidere spre dialog şi colaborare în toate domeniile.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare