Inițializează o căutare

SAMGPL

Un bărbat din Valea Ciorii a fost bătut cu o sticlă de femeia despre care povestea că i-a trecut prin dormitor

Recent, Anton Baboi, un bărbat din Valea Ciorii, se afla la un bar din localitate şi le povestea prietenilor săi de pahar o aventură amoroasă pe care a avut-o în trecut cu Crenguţa Oprişan, o femeie din aceeaşi comună.

După finalul incitant al poveştii, unul dintre bărbaţii aflaţi la masa lui Anton Baboi nu s-a putut abţine şi a sunat-o pe protagonista Crenguţa Oprişan.

La auzul veştilor, femeia a mers direct la barul în care tocmai se povestise aşa-zisa aventura amoroasă pentru a-l trage la răspundere pe Anton Baboi, personajul-narator.

Impropriu spus „trage la răspundere”. De fapt, femeia a pus mâna pe una dintre sticlele aflate pe masa bărbaţilor şi i-a aplicat mai multe lovituri lui Anton Baboi, până când acesta a căzut la pământ şi a rămas inconştient. A fost nevoie de intervenţia medicilor pentru ca povestitorul amorez să poată fi stabilizat hemo-dinamic de la atâtea stele verzi şi femei goale văzute după primirea sticlei în cap.

În urma unei reclamaţii depuse de victimă pe numele femeii despre care susţine că i-a fost parteneră de amor, a fost deschis un dosar penal, urmând ca încadrarea să fie făcuta în funcţie de numărul zilelor de spitalizare.

Autorul articolului: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare