Inițializează o căutare

SAMGPL

Diabetologul Simona Berbece vrea cu orice preţ să devină medicul Spitalului Judeţean

Simona Berbece pare să-şi dorească destul de mult să devină medic în spitalul din Slobozia. În procesul cu SJU Slobozia, Simona Berbece solicită organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de medic diabetolog.

După cum am menţionat, în paralel există un alt proces în care este implicat şi managerul Mariana Iancu. Medicul diabetolog îi cere acesteia daune în cuantum de 10.000 de lei pentru că ar fi refuzat să organizeze mult doritul concurs.

Juristul „mic şi chel”

Pe data de 25 septembrie a.c. a avut loc un termen în cadrul procesului Simonei Berbece cu SJU Slobozia. Pentru că, pe data respectivă, Mariana Iancu a participat la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al SJU Slobozia, aceasta ocupând interimar funcţia până atunci, nu s-a putut prezenta la proces. Bineînţeles, ca reprezentant al spitalului a venit unul dintre jurişti. Constatând lipsa Marianei Iancu, Simona Berbece a început să-şi facă numărul în sala de judecată, spunând că pe aceasta n-o interesează de cadrele medicale şi aşa mai departe. Diabetologului i s-a atras atenţia că, de fapt, spitalul îl are pe jurist ca reprezentant. În acel moment, foarte sigură pe ea, Simona Berbece a spus că bărbatul din sală nu este juristul spitalului, pentru că adevăratul jurist „este unul mic şi chel” – o referire cât se poate de directă la juristul Vasile Zamfir.

Cine este Simona Berbece 

În cursul lunii martie a.c., am relatat o întâmplare mai puţin fericită în care protagoniste au fost o pacientă, Daniela Pandele, şi medicul său la acea vreme, Simona Berbece.

Pacienta în vârstă de 56 de ani, este de profesie inginer specialist, are 30 de ani de vechime în muncă, însă, din păcate, în urma unor operaţii, şi-a pierdut vederea, şi de parcă asta nu i-ar fi fost de ajuns, de mai mult timp suferă şi de diabet. Singura persoană care i-a rămas alături şi are grijă de ea este mama sa în vârstă de 80 de ani.

După cum precizam în articolul de la acea vreme, Daniela Pandele a avut parte de un tratament total deplasat din partea medicului său diabetolog, Simona Berbece – singurul din Slobozia şi unul dintre cei doi medici din Ialomiţa specializaţi în acest domeniu. După ce a jignit-o şi a dat-o afară din cabinet, diabetologul a scos-o din evidenţa sa pe Daniela Pandele. Ulterior, medicul Berbece ne declara, fiind contactată telefonic, că „nu este un capăt de ţară” şi că „dânsa are timp trei luni să-şi caute medic”.

Autorul articolului: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare