Inițializează o căutare

SAMGPL

Poliţiştii constănţeni urmăresc activitatea unei reţele de prostituate din Constanţa care acţionează în Ialomiţa

În ultima perioadă, împrejurimile popasului Chirana din zona comunei Gura Ialomiţei au devenit un adevărat cartier al infracţionalităţii.


Zona este dominată de un proxenet din judeţul Constanţa, Adrian Ardeleanu, zis şi „Nicos”. Acesta a reuşit să-şi formeze o reţea destul de mare de prostituate, majoritatea provenind din localităţile constănţeane Hârşova şi Aliman. După cum spuneam, prostituatele obişnuiesc să-şi ofere serviciile şoferilor care staţionează la popasul Chirana. Acestea îşi încep activitatea imediat după lăsarea serii, însă nu pot fi văzute în şosea în fiecare noapte.

Pentru ca totul să fie sigur, prostituatele aşteaptă în autoturismele proxeneţilor până când aceştia reuşesc să le găsească clienţi.

Reţeaua a intrat în atenţia poliţiştilor constănţeni după ce aceştia au audiat o minoră din comuna ialomiţeană Făcăeni, racolată recent de gruparea de proxeneţi.

Bineînţeles, reţeaua de prostituţie nu acţionează doar în Ialomiţa, ci şi în Constanţa, însă cu precădere în sezonul estival.

În cauză se fac cercetări în permanenţă, însă ancheta pare a fi una destul de grea, existând un număr foarte mare de persoane care urmează să fie audiate. Nu ar fi rău dacă poliţiştii ar audia şi clienţii de peste drum de parcarea de la Chirana.

Autorul articolului: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare