Inițializează o căutare

SAMGPL

Elevii ialomiţeni vor primi laptele şi cornul începând cu această săptămână

„Au fost finalizate procedurile de achiziţie publică, s-a semnat un acord cadru, pe patru ani, cu trei firme pe partea de lactate şi cu două firme pe partea de panificaţie, iar luni (n.red.: 16 octombrie a.c.) se va semna un contract subsecvent cu o firmă câştigătoare pentru distribuţia lactatelor, pentru anul şcolar 2017-2018. De asemenea, se va semna şi contractul subsecvent cu firma de panificaţie. Sperăm că, în această săptămână, va începe distribuţia alimentelor.

Pentru ca totul să se desfăşoare bine, am luat o serie de măsuri. Am avut deja o şedinţă cu directorii de şcoli, unde, pe lângă alte probleme, au fost informaţi şi cu privire la acest program. Totodată, vom trimite şi adrese de atenţionare pentru toate şcolile, unde le vom arăta şi clauzele din contracte, pentru a le urmări încât să fie respectate.

Ne dorim să evităm orice neplăcere, ne dorim să avem produse de calitate, care să fie distribuite copiilor în cel mai scurt timp”, a declarat Ionel Gae pentru Jurnalul de Ialomiţa.

După cum vă spuneam într-un articol precedent, Guvernul a unit programele de încurajare a consumului de fructe şi legume în şcoli şi ,,Lapte şi corn”, potrivit unei ordonanţe aprobată vineri, pentru a asigura participarea României la Programul pentru şcoli al Uniunii Europene, ce se va derula în perioada 2017-2023.

Deşi, iniţial, implementarea noului program ar fi trebuit să genereze întârzieri, pentru a nu-i lăsa pe elevi fără nici un aliment, s-a decis ca, pentru un moment, să se meargă după vechea legislaţie.

Concret, până când noul program, în care sunt incluse şi fructe şi legume, va fi pus în aplicare, şcolarii vor primi, ca şi înainte, cornul şi laptele.

Autorul articolului: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare