Inițializează o căutare

SAMGPL

Noul primar al orașului Amara va acționa în instanță PNL pentru calomnie

PNL şi „Vio şi Asociaţii“ SRL-D vor fi daţi în judecată

Ion Măiţă susţine că a făcut deja demersurile pentru a porni două acţiuni în instanţă împotriva Partidului Naţional Liberal – Filiala Ialomiţa şi firma care a realizat ziarul– SC Vio şi Asociaţii SRL-D.

“Am făcut demersul, am depus tot probatoriul, acum se ocupă avocaţii. În momentul în care avem înregistrarea făcută la organele competente, vă vom anunţa. Vom face şi o acţiune civilă şi o acţiune penală – conform codului de procedură penală, insulta şi calomnia sunt infracţiuni. Noi nu facem cum au făcut dumnealor. Venim cu argumente, cu lucruri clare, ca să nu avem discuţii. Mie îmi pare rău, nu mi-aş fi dorit aşa ceva. Noi am promovat transparenţa şi bunul simţ şi am crezut că societatea românească intră în normalitate”, a comentat noul primar al oraşului Amara.

PNL a vrut “să tragă la Ţintă” şi s-a nimerit singur

Cu o zi înainte de duminica votului, locuitorii oraşului Amara au găsit în cutiile poştale sau, pur şi simplu, în garduri, un ziar în care acestora li se prezentau motive pentru a nu-l vota pe Ion Măiţă – un motiv mai mincinos decât celălalt.

În acel – îl numim ziar, deşi ne e greu – scria că o firmă Art Decor, care s-a aflat în relaţii contractuale cu Primăria Amara, ar aparţine soţiei candidatului social-democrat. Concret, era stipulat faptul că, în cazul în care Măiţă va ajunge primar, va oferi contracte nenumărate firmei soţiei sale. Nimic mai neadevărat. De fapt, Art Decor este o firmă din Braşov, care a livrat mai demult obiecte de joacă.

Dacă până aici nu au fost îndeajuns de penibili, liberalii au spus că firma Amara Business Grup SRL este o societate privată şi criticau faptul că respectiva entitate a primit multe contracte prin încredinţare directă. Mai exact, voiau să scoată în evidenţă faptul că un apropiat al PSD-ului s-ar îndopa cu bani de la bugetul local. Fals! Amara Business SRL este o firmă a Consiliului Local Amara şi a fost înfiinţată deoarece legea în vigoare limitează numărul de angajaţi la nivel de primărie, crearea unui serviciu public nefiind posibilă. Toţi banii investiţi în această societate comercială se întorc în bugetul local prin repartizarea profitului la finele fiecărui an.

Bineînţeles, candidatul liberal Nicolae Ţintă, care este în prezent consilier local, cunoştea foarte bine aceste lucruri, însă dorinţa prea mare de a ajunge primar l-a făcut să apeleze la tot felul de minciuni.

scris de Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare