Inițializează o căutare

SAMGPL

Numele adjuncților IPJ Ialomița și a fostului șef Viorel Ștefu apar într-un dosar instrumentat de DNA

După cum scriam în articolele precedente, mai mulţi poliţişti s-au întrebat de ce au ieşit la pensie cei doi inspectori şefi adjuncţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa – Cristian Lefter (stânga) şi Dorian Voicu (dreapta).


Aceştia şi-au motivat decizia invocând faptul că legea pensionării va fi schimbată şi nu ar mai avea beneficiile pe care le au acum dacă vor mai rămâne.

Recent, am fost contactaţi de câţiva foşti colegi ai celor doi care ne-au spus că pensionarea adjuncţilor ar fi cusută cu aţă albă şi că la baza hotărârii pe care au luat-o cei doi ar sta o anchetă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Adjuncţii şi fostul comandant Ştefu, suspectaţi de abuz în serviciu şi fals intelectual

În urmă cu doi ani de zile, mai multe cadre ale IPJ au dat instituţia în judecată pentru a obţine nişte sporuri salariale. Instanţa le-a dat dreptate poliţiştilor, iar aceştia au primit drepturile băneşti.

La scurt timp însă, la DNA a ajuns o sesizare cum că, o parte dintre documentele care au fost trimise instanţei pentru a se putea pronunţa în procesul respectiv, au fost falsificate.

Procurorii anticorupţie au demarat atunci o anchetă, dar a stagnat timp de doi ani, până acum câteva săptămâni, când cercetările au fost reluate.

Ancheta pentru fals intelectual şi abuz în serviciu i-ar viza pe fostul comandant al IPJ, Viorel Ştefu, şi pe adjuncţii Cristian Lefter şi Dorian Voicu.

scris de Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare